Over ons

Wij zijn WUBBELS-DAKBEDEKKING met vestiging in Enschede.

Wubbels-Dakbedekking is gespecialiseerd in het bedekken van daken met vele soorten dakbedekking. Hierin hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. 

Onze opdrachtgevers zijn aannemers, bedrijven en particulieren.

Voor zowel renovatie als nieuwbouw bent U bij ons aan het goede adres.

Wij zijn geen groot ondernemen maar zijn erg klantvriendelijk en zeer vakkundig.

Wij bieden U vele soorten diensten aan, met veel soorten materialen zodat U als klant tevreden kunt zijn, want daar doen we het voor.                                                                                                                               

Het bezorgen van de materialen gebeurt rechtstreeks van de leverancier, en wij laten het op het door U aangegeven adres leveren, zodat wij direct aan de slag kunnen, en U weet waarvoor U betaald.


 

Hulp van een erkende dakdekker in Enschede

Een lekkage onder Uw dakbedekking is voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen, U kunt er immers vaak weinig aan doen om dit te voorkomen. Daarbij is de bron van een lekkage onder Uw dak over het algemeen zeer moeizaam te vinden. Wubbels-Dakbedekking in Enschede kan U hulp bieden bij bijvoorbeeld het verhelpen van een lekkage. Dit is echter slechts een van de diensten, die wij aanbieden! We kunnen U ook helpen bij het zo goed mogelijk voorkomen van een lekkage onder Uw dak, bij het uitvoeren van verschillende reparaties aan Uw dakbedekking of het houtwerk van Uw dak, enzovoorts. Met welke werkzaamheden kan Wubbels-Dakbedekking U van dienst zijn?

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info